REPATRIERE SI TRANSPORT FUNERAR

repatriere

Asiguram repatriere pentru persoanele decedate din Europa, oriunde in Romania.

Transportul decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare. Va putem oferi consultanta gratuita si va putem raspunde la orice intrebare, la orice ora din zi sau din noapte, la numarul nostru de telefon +4 0721 985 789.

Pentru serviciile de transport funerar, “Ajutorul Funerar” va poate pune la dispozitie una din cele 2 masini funerare speciale din dotare.

Transportul funerar se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene. Oferim clientilor nostrii servicii de consultanta in ceea ce priveste repatriere pentru persoanele decedate.

In vederea pregatirii si efectuarii repatrierii, se parcurg o serie de etape pe care “Ajutorul Funerar” le asigura:

  • Intocmirea documentelor
  • Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului/tanatopraxie
  • Intocmirea documentelor in vederea obtinerii Pasaportului Mortuar
  • Intocmirea documentelor Consulare
  • Asigurarea unui sicriu special pentru repatriere internationala
  • Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga
  • Documentele vamale
  • Transportul sicriului la destinatia din tara in care realizam repatrierea

Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce include transportul gratuit.

Asiguram la costuri avantajoase transportul persoanei decedate la capela sau la cimitir. In acest sens, va punem la dispozitie 2 masini dintre care dumneavoastra o puteti alege pe cea mai potrivita.

Acestea sunt prevazute cu cele mai noi dotari in materie de calitate si siguranta. Masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temperature optima si a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

Efectuam repatriere din 59 de state independente, state nesuverane sau state insulare nesuverane, mai jos puteti vedea toate statele din care putem efectua repatrieri:

repatrieri din Albania, repatrieri din Andorra, repatrieri din Anglia, repatrieri din Armenia, repatrieri din Austria, repatrieri din Azerbaidjan, repatrieri din Belarus, repatrieri din Belgia, repatrieri din Bosnia și Herțegovina, repatrieri din Bulgaria, repatrieri din Cehia, repatrieri din Cipru, repatrieri din Croația, repatrieri din Danemarca, repatrieri din Elveția, repatrieri din Estonia, repatrieri din Finlanda, repatrieri din Georgia, repatrieri din Germania, repatrieri din Gibraltar, repatrieri din Grecia, repatrieri din Groenlanda, repatrieri din Guernsey, repatrieri din Insula Jersey, repatrieri din Insula Man, repatrieri din Insulele Aland, repatrieri din Insulele Feroe, repatrieri din Irlanda, repatrieri din Irlanda de Nord, repatrieri din Islanda, repatrieri din Italia, repatrieri din Letonia, repatrieri din Liechtenstein, repatrieri din Lituania, repatrieri din Luxemburg, repatrieri din Malta, repatrieri din Monaco, repatrieri din Muntele Athos, repatrieri din Muntenegru, repatrieri din Norvegia, repatrieri din Polonia, repatrieri din Regatul Unit, repatrieri din Republica Macedonia, repatrieri din Republica Moldova, repatrieri din Rusia, repatrieri din San Marino, repatrieri din Scoția, repatrieri din Serbia, repatrieri din Slovacia, repatrieri din Slovenia, repatrieri din Suedia, repatrieri din Țara Galilor, repatrieri din Țările de Jos / Olanda, repatrieri din Transnistria, repatrieri din Turcia, repatrieri din Ucraina, repatrieri din Ungaria, repatrieri din Vatican, repatrieri din Voivodina

Vezi detalii si despre alte servicii funerare.

Despre transportul funerar autorizat.