DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu serviciilor funerare, pompe funebre din tara si strainatate, “Ajutorul Funerar” va ofera servicii funerare complete, repatriere, transport funerar national cat si international.

Suntem recunoscuti la nivel European pentru seriozitatea, promtitudinea, devotamentul, demnitatea si nu in ultimul rand, calitatea serviciilor.

La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta, astfel incat impreuna, sa gasim solutii eficiente conforme cu cele mai exigente cerinte.

Avem o experienta vasta in productia si prelucrarea sicrielor, coroanelor si a elementelor ornamentale, societatea de pompe funebre “Ajutorul Funerar” din orasul Hunedoara va ofera o gama larga de produse ce va vor garanta satisfactia prin calitate, rezistenta si diversitate.

servicii funerare
pompe funebre

Realizam la cerinta clientului modele variate de sicrie din lemn masiv brad, stejar, fag lacuite sau nelacuite, finisate sau nefinisate, toate fiind sculptate cu o atentie deosebita.

Oferim o gama diversa de culori si nuante ale sicrielor. De asemenea aranjamentele florale sunt compuse din diverse flori excelent executate care multumesc si pe cel mai exigent client. Dorim astfel sa venim in intampinarea clientilor cu preturi care sunt absolut accesibile.

Trecerea in lumea celor drepti este un moment dificil, ce reuneste pe plan emotional intreaga familie. Ea are nevoie de timp pentru a-si alina si exprima durerea si de a reveni pe fagasul normal al vietii.

Misiunea noastra este sa facem in asa fel incat, momentul prin care treceti acum, sa fie cat mai uman si mai suportabil, sa va ajutam prin ceea ce facem, sa treceti cu bine peste situatia grea in care va aflati.